Home
Schip
Wat doen wij
Arrangementen
Reserveren
Traditionele vaart
Contact

 

Heerlijke dagtochten op het water:

Wij hebben een aantal aantrekkelijke tochten door ons vaargebied voor u samengesteld. In alle gevallen inclusief de hapjes en de drankjes tijdens de dag. U heeft dus alle tijd om te genieten van de tocht, het schip en uw gezelschap. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen invulling te geven aan uw dagje op het water, neem dan contact met ons op voor een aanbieding op maat.


Borrel tocht, genieten van een ontspannen afsluiting van een inspannende werkweek met uw collega's of juist een goede start van een actief weekend. Even uitwaaien op het water onder het genot van een hapje en een drankje.

Minimaal 8 personen.
Maximaal 12 personen.
Inschepen en vertrek: 16.30 uur
Duur: ca 3 uur
Prijs: v.a. € 49,50 per persoon (inclusief boothuur, borrelnootjes en zoutjes op tafel, worst, kaas, olijven en ca. 5 drankjes per persoon)
Na de borreltocht zijn er diverse aantrekkelijke mogelijkheden om te dineren in Zwartsluis. Arrangementen en prijzen op aanvraag.

Klik hier en reserveer deze tocht!


Vroege vogel tocht, inschepen in Zwartsluis en op het "Zwarte water" genieten van de rust, opkomende zon en een heerlijk ontbijt aan boord.

Minimaal 8 personen.
Maximaal 12 personen.
Inschepen en vertrek: 6.30 uur
Duur: ca 4 uur
Prijs: v.a. € 29,50 per persoon (inclusief koffie/thee, fris tijdens de hele tocht en ontbijt)

Klik hier en reserveer deze tocht!


Haring met uitjes tocht, inschepen in Zwartsluis en na een heerlijke tocht in Vollenhove haring met uitjes eten aan de oude haven van dit mooie voormalige zuiderzee stadje.

Minimaal 8 personen.
Maximaal 12 personen.
Inschepen en vertrek: 9.30 uur
Duur: ca 6 uur
Prijs: v.a. € 42,50 per persoon (inclusief koffie/thee, fris tijdens de hele tocht, haring met uitjes tijdens de lunch.)

Extra:
Vollenhove kent als zuiderzee stad een zeer rijke historie. U kunt u bezoek uitbreiden met een zeer interessante excursie onder begeleiding van een gids. Deze is een nazaat van een familie die reeds eeuwen in Vollenhove woont en verteld u op een enthousiaste en boeiende wijze over de historie van Vollenhove, hij neemt u uiteraard mee naar de mooiste plekjes van deze historische stad. Bezoek de website van uw gids.
Duur: ca 1,5 uur
Kosten: € 2,50 per persoon.
Bij reservering graag in het "bijzonderheden" veld aangeven dat u gebruik wilt maken van dit arrangement.

Klik hier en reserveer deze tocht!


Ketelmeer tocht, inschepen in Zwartsluis en een lange dag heerlijk varen. Via Rampspol naar het Ketelmeer waar een tochtje om het werkeiland wordt gemaakt. Afhankelijk van het weer en situatie mogelijkheid tot het nemen van een verfrissende duik.

Minimaal 8 personen.
Maximaal ca 10 personen.
Inschepen en vertrek: 08.00 uur
Duur: ca 10 uur
Prijs: v.a. € 62,50 per persoon (inclusief koffie/thee, fris tijdens de hele tocht, lunch), gezien de duur van de tocht is deze voor kinderen minder geschikt.

Klik hier en reserveer deze tocht!


Blauwe Hand tocht, inschepen in Zwartsluis en dan via het Meppeler Diep en de Beuker sluis naar de Beulakkerwiede. Hier leggen we het schip bij mooi weer voor anker en genieten we van het water. Vaak zijn de bijbootje's (Mirror zeilbootje en rubberboot met BB motor) mee en is er tijd genoeg voor spelevaren, zwemmen en in de zon liggen. Een heerlijke tocht met name voor kinderen, spannend door bruggen en schutten in een echte sluis! En misschien mogen ze nog wel even voor stuurman/vrouw spelen............

Minimaal 8 personen.
Maximaal 12 personen
Inschepen en vertrek: 09.30 uur
Duur: ca 8 uur
Prijs: v.a. € 57,50 per persoon (inclusief koffie/thee, fris tijdens de hele tocht, lunch, brandstof rubberboot), spannende dag voor kinderen.

Klik hier en reserveer deze tocht!


Heb je zelf een idee om een leuke dag te organiseren?

Wil u met vrienden of familie een heerlijke ongedwongen dag op het water beleven? Of met een select gezelschap een klein zakelijk overleg organiseren? Uw trouwreportage op een uniek schip laten maken? Of........
Zomaar een paar mogelijkheden die allen te realiseren zijn. De Phoenix is hiervoor te huur. Gebruik onderstaande link om te reserveren en ons uw idee kenbaar te maken. In overleg komen we zeker tot een mooi programma. In principe verzorgen wij de drankjes en de hapjes aan boord. Kijk hier voor onze cateringlijst (PDF).

Dagdeel (ochtend, middag of avond)*

€ 325,-- incl. 6% BTW

Dag (8.30 - 17.00 uur)*
€ 585,-- incl. 6% BTW
* Vanaf Zwartsluis, opstappen in andere havens in overleg en tegen meerprijs mogelijk. Prijzen zijn exclusief catering. Inclusief bemanning, brandstof, haven-, brug- of sluisgelden.

Is uw gezelschap groter dan 12 personen dan kunnen wij u helpen een ander schip te zoeken voor een onvergetelijke dag op het water. Afhankelijk van uw wensen en het doel van de dag stellen wij in overleg een programma samen. Maak gebruik van de contacten die wij hebben met andere schippers in zowel de motor- als de zeil chartervaart en neem contact met ons op!

Download flyer 2011 (PDF)
Prijslijst en cateringlijst Phoenix (PDF)
Voorbereiden en route naar een dagje op het water

 

 

Schip | Wat doen wij? | Arrangementen | Reserveren | Contact